Profil

Jeg kom til verden i maj 1991, og siden da er der ikke gået et sekund til spilde i forhold til at dyrke en masse forskellige sportsgrene. Jeg kommer ud fra en sportsfamilie, hvor min far har dyrket håndbold og fodbold på professionel plan, samt fået a-landsholds kampe i begge sportsgrene. Så at jeg skulle gå sportens vej, har der aldrig rigtig været tvivl om.Jeg er et rigtig stort boldtalent, og alt hvad jeg har givet mig til tidligere, om det var badminton, fodbold, håndbold så har jeg altid formået at blive meget dygtig til det hurtigt.

At det så lige blev golfen jeg valgte var lidt uventet. Jeg havde faktisk selv altid troet på at jeg skulle fodbold vejen, og træde i fars og onkels fodspor, men der var noget ved det golf som virkelig tændende mig. Det at de resultater og præstationer du laver og opnår er din egen fortjeneste, det er ikke muligt at gemme sig bag nogen/sine holdkammerater, det hele er op til en selv.

Jeg lavede nogle rigtig fine resultater i mine unge dage, da jeg vandt dm for årgang 91, 2 år i træk, og det blev ligesom startskuddet til at jeg valgte golfen at satse på.

Derfor valgte jeg at tage min 10. Klasse i ESAA-Sportsklassen på Rundhøjskolen, hvor der var morgen træning i golf hver tirsdag og torsdag. Efter 10. Klasse fik jeg Team Danmark støtte, i forhold til min HHX uddannelse, så det tog et ekstra år at blive færdig, men det gav mig så også muligheden for at træne og dyrke min golf ved siden af. Så det var super fedt og en rigtig god måde at kombinere sin sport og uddannelse på.

Efter jeg blev færdig på HHX, turnede jeg pro i september 2012 hvor jeg gik ud og skød -8 til sæsonen finalen på Ecco Touren – Race to Himmerland, i min første turneringen som Professionel. Det endte med en 20. Plads, men jeg bevidste over for mig selv at jeg godt kunne være med.

Jeg blev desværre skadet i min højre pegefinger hen over vinteren, hvilket gjorde at jeg ikke kunne træne i godt 2 måneder. Så havde ikke de bedste forudsætninger i opstarten til min første hele sæsonen som prof. Jeg nåede at blive klar 6 dage før vores første turnering nede i Spanien, så det var ikke optimalt. Jeg endte med at blive nr. 69 på ranglisten 2013, og så var min professionelle karriere ligesom sparket i gang. Året efter i 2014 blev jeg nr. 58 og i år 2015 blev det til en 89. Plads. Så det er ikke fordi jeg blander mig i kampen om de 5 Challenge tour kort.

Jeg har dog lært en hel masse, og jeg har været igennem stører ændringer, hvilket har skabt den udvikling jeg har stræbet efter. Den store udvikling har ikke vist sig i resultaterne, men det skulle det så småt gerne begynde på. For jeg har fået opbygget det fundament som jeg mener jeg kan præstere bedst ud fra, og jeg har fået de rigtige mennesker ind over mit team, så jeg knokler på og kan ikke vente med at se hvad fremtiden bringer!

UDSTYR

Driver Titleist 915 d3 8,25 grader
Diamana white D+ TW X

JPLGolf_Profil_03

3 wood Titleist 915Fd 15 grader
Diamana white D+ TW X

JPLGolf_Profil_05

Titleist 714 jern 3-9
Dynamic Gold Tour issue X

JPLGolf_Profil_03

Vokey SM5 wedges
46, 52, 56 og 60 grader

JPLGolf_Profil_05